Ayın Yazıları

Neden ikinci el eşya kullanılmalı?
   Ayın Yazıları

İkinci el eşya ticareti ekonımiye verdiği katkı, çevreye sağladığı yarar anlamında çok önemlidir. İkinci el eşya kullanımı için ayrıca birçok geçerli sebep de bulunmaktadır. Eşyalarınızı geri dönüşüme kazandırın daha yeşil bir hayata katkıda bulunun.

Devamını Oku
İkinci El Eşyalarınızı En Doğru Şekilde Nasıl Fiyatlandırırsınız
   Ayın Yazıları

İkinci el eşya alımı veya satımındaki en önemli konu ürünler için gerçekçi ve en doğru fiyatlandırmanın yapılabilmesidir. Unutmayın ki size göre çok değerli bir ürün ikinci el piyasasında o kadar rağbet görmüyor olabilir.

Devamını Oku
Neden kaliteli ikinci el eşya satın almalısınız?
   Ayın Yazıları

Kaliteli ve az kullanılmış ikinci el eşya satın almak mümkündür. Uygun bütçelerle yenisi kadar iyi kullanılmış eşya almak için biraz zahmet ve dikkat gereklidir.

Devamını Oku
Katılımcı Ekonomide İkinci El Eşya Ticareti
   Ayın Yazıları

İkinci el eşya sektörü katılımcı ekonomide ciddi bir değere sahiptir. Özellikle üretim aşamasındaki çevreye etkinin azaltılması ve diğer bazı pozitif etkilerinden dolayı ciddi bir şekilde organizasyon içine alınmaya çalışılmıştır.

Devamını Oku
İkinci El Eşya Alan Firmalarda Aranması Gereken 4 Özellik
   Ayın Yazıları

ikinci el eşya alan firmalar ile ilgili dikkat edilmesi gereken 4 önemli özellik. Son yıllarda ikinci el eşya alım satımı oldukça popüler bir konu haline gelmiştir.

Devamını Oku
Eski Eşya Alırken Satarken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Madde
   Ayın Yazıları

Eski eşya alırken veya satarken gözardı edilmemesi gereken 5 madde. İkinci el eşya satmayı veya almayı düşünenler için rehber niteliğinde bir yazı.

Devamını Oku